Mitt Jiwe

Gör dina bokningar via nätet, se alla dina fakturor, följesedlar etc. online

Skicka en förfrågan online

Då kommer vi att kontakta dig så snart som möjligt

Pulverlackering

Ingen kan se vad färgen döljer
Därför är målning en fråga om förtroende

Pulverlackering är ett efterfrågat alternativ till våtlackering och kan användas på såväl rena som varmförzinkade stålytor. Pulverlackering har mycket goda egenskaper när det gäller repor och slagtålighet.

Förbehandlingen är avgörande för resultatet
En grundlig förbehandling är avgörande för det slutliga resultatet. Därför svepblästras/slipas ämnets yta innan det grundmålas och topplackas.

Efter blästringen rengörs ämnet noga. Därefter pulverlackeras ämnet så att det får bästa möjliga skydd mot väder, vind och andra påfrestningar som det utsätts för.

Ett annat alternativ är varmförzinkning med efterföljande pulverlackering, som kallas Duplex. Duplex används främst till utomhusanläggningar som till exempel läktare på idrottsarenor och balkonger men även
konstruktioner som används inom byggnadsbranschen.

JIWE erbjuder såväl praktiska som estetiska och funktionella lösningar. Lägg därtill att kunden har en och samma leverantör under hela ytbehandlingen. Därmed uppnår vi en betydligt större säkerhet och kan
bibehålla hög kvalitet på arbetet. JIWE svarar för helhetsansvaret när det gäller såväl varmförzinkning som pulverlackering.

Vi åtar oss gärna att även utföra den avslutande delen av processen för färdigställande av arbetet. Det kan då handla om slipning, håltagning, gängning och montering eller annat som kan underlätta för våra kunder i det fortsatta arbetsflödet.

JIWE erbjuder samtliga RAL- och NCS-färger och tillhandahåller varierade färgnyanser.

Kom ihåg: Ögat kan inte se vad som döljer sig under det översta färglagret - tiden får utvisa om arbetet har utförts korrekt. Därför är ytbehandling en fråga om förtroende.

  


Visste Ni att

 Målning på varmförzinkning ökar livslängden avsevärt. 

Sölvesborg: +46 771 422 423
Eskilstuna: +46 771 422 423