Mitt Jiwe

Gör dina bokningar via nätet, se alla dina fakturor, följesedlar etc. online

Skicka en förfrågan online

Då kommer vi att kontakta dig så snart som möjligt

Tilläggstjänster

Vi gör färdigt arbetet.
Vi är rustade inför framtiden - för din skull

JIWE:s spetskompetens är korrosionsskydd av stål.

Därutöver erbjuder vi en rad monteringar och efterbehandlingstjänster för att optimera logistikkedjan. Vår ambition och strävan är att underlätta för våra kunder i efterarbetet.

 • Montering: Oftast levererar vi färdigbehandlade konstruktioner direkt till bygg- eller monteringsplatsen. Vi tillhandahåller lastbilar med lyftverktyg och därmed möjlighet att hjälpa till med den sista monteringen ute på plats.    
   
 • Montering av gods: Det kan oftast vara en lönsam fördel att låta JIWE stå för monteringen av godset. Vi har lyftkapaciteten, den fysiska platsen och kompetensen. Dessutom får kunden en färdig konstruktion, klar att monteras ihop direkt på byggplatsen.
   
 • Slipning och svetsning: Vi erbjuder våra kunder hjälp i det avslutande detaljarbetet med en konstruktion när det gäller slipning och svetsning. Detta gör att konstruktionen dessutom framstår som estetiskt tilltalande.
   
 • Upprymning av gängor: Duktiga medarbetare och en välutvecklad maskinpark gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder upprymning av gängor i deras konstruktioner. Det sparar tid såväl som det underlättar för den efterkommande monteringen.
   
 • Svetsning: Vi har både duktiga och erfarna svetsare anställda, som erbjuder svetsningsarbete av hög kvalitet. För de kunder som önskar utföra sitt svetsningsjobb själva, har vi möjlighet att ombesörja plats hos oss. Som en efterföljande service kan vi leverera den färdiga konstruktionen till bygget.
   
 • Packning: När konstruktionen har uppnått ett tilltalande estetiskt utseende och intryck, är det viktigt att vår transport sörjer för att godset behåller sin utformning. För att minimera risken att godset ska behöva repareras, erbjuder vi våra kunder att emballera allt behandlat gods och konstruktioner.
   
 • Förvaring: Om en kund önskar, har vi möjlighet att hjälpa till med förvaring av färdigbehandlat gods fram till dess att leverans önskas.

Tveka inte att kontakta oss för prisuppgifter, leveranstider med mera.
Kom ihåg att vi hämtar och levererar snabbt med egna turbilar i flera distrikt i Sverige. 
 

Visste Ni att

 Målning på varmförzinkning ska vara i direkt fortsättning av processen. 

Sölvesborg: +46 771 422 423
Eskilstuna: +46 771 422 423